Kakelborr

Att ta hål i dagens hårda kakel och klinker kan vara besvärligt. Oftast hittar man ett borr som tar ett par hål sedan är dom slut och då måste man investera i nya. I längden kan det bli dyrt med nya borr, stilleståndstid och körning till bygghandeln.

Marcrist har lösningen på problemet!

Med tre olika kvaliteér har vi lösningen såväl för hemmafixaren som proffsen. Välj modell utifrån hur många hål du behöver ta, alternativt vad får det kosta att ta ett hål. Generellt kan man säga att ju dyrare borr- ju fler hål- desto billigare pris per hål.

Turbolite, är vårt billigaste borr, passar för den som inte behöver ta så många hål eller som enbart arbeta med vanlig kakel. Finns i dimensionerna 6 eller 8 mm. Tar upp till 10 hål i det hårdaste materialet, 5 gradig porcelain eller granitkeramik. Kräver ingen vattenkylning men naturligtvis håller det längre ifall det kyls under borrningen.
PG750X, en serie diamantborr som kyler sig själv! Med en kärna av vax kyls borret under tiden man använder det ifall det behövs. Finns i dimensioner från 5 - 14 mm. I 5 gradig porcelain eller granitkeramik tar man upp till 60 hål/borr.
PG850, är marknadens Rolls Royce vad det gäller kakelborr. Här pratar vi om borr som håller upp till 300 hål i 5 gradig porcelain eller granitkeramik, 1500 hål i vanlig kakelplatta! Borren finns i dimensioner från 6 mm - 112 mm. Monteras på en vanlig sladdlös borrmaskin med speciell adapter, skall vattenkylas.